Her finder du information om din billet, hvordan du retter din tilmelding og dit valg af parallelspor

Hvor finder jeg min billet?

Billetten er vedhæftet bekræftelsesmailen, du modtog ved tilmelding. Bemærk at der kan gå lidt tid, fra du har tilmeldt dig, til du modtager e-mailen. E-mailen hedder ”Tilmelding til E-sundhedsobservatoriets årskonference den 11. og 12. oktober 2023”

Hvordan retter jeg min tilmelding?

  • Følg linket ved ”her” nederst i den e-mail, du modtog ved tilmeldingen, som hedder ”Tilmelding til E-sundhedsobservatoriets årskonference den 11. og 12. oktober 2023”

Hvordan overdrager jeg min billet til en kollega?

  • Følg linket ”her” nederst i den e-mail, du modtog ved tilmeldingen, som hedder ”Tilmelding til E-sundhedsobservatoriets årskonference den 11. og 12. oktober 2023”. Tryk på de tre lodrette prikker og derefter på ”Redigér tilmelding”. Bekræft at du er den person, tilmeldingen tilhører og tryk på ”Rediger min tilmelding”. Her kan du rette oplysningerne til din kollegas informationer. Tryk Gem og ”Fortsæt”. Du kan nu rette tilmelding til festmiddag, valg af konferencedag samt parallelspor. Klik derefter ”Fortsæt”. Tjek oplysningerne på overblikssiden, og hvis noget skal rettes, tryk på ”Tilbage” knappen. Hvis alt er korrekt, kryds da de tre bokse til højre af og tryk ”Fortsæt”. Den tilmeldte deltager vil modtage en bekræftelsesmail på ændringerne – bemærk at der kan gå lidt tid, før den kommer.

Hvordan ændrer jeg valg af parallelspor? Deadline den 21. september

  • Følg linket ”her” nederst i den e-mail du modtog ved tilmeldingen: ”Tilmelding til E-sundhedsobservatoriets årskonference den 11. og 12. oktober 2023”. Tryk på de tre lodrette prikker og derefter på ”Redigér tilmelding”. Bekræft at du er den person, tilmeldingen tilhører og tryk på ”Rediger min tilmelding”. Tryk på ”Fortsæt”. Her får du et overblik over tilmelding til festmiddag, valg af konferencedag samt parallelspor, og det kan du rette. Tryk derefter ”Fortsæt”. Tjek oplysningerne på overblikssiden, og hvis noget skal rettes, kan du trykke på ”Tilbage” knappen. Hvis alt er korrekt, kryds da de tre bokse til højre af og tryk ”Fortsæt”. Du vil modtage en bekræftelsesmail på ændringerne – bemærk at der kan gå lidt tid, før den kommer.
  • En forudsætning for at ændre parallelspor er dog, at der stadig er plads på det spor, man ønsker at ændre til.