Tilmelding

Der er nu åben for tilmelding til E-sundhedsobservatoriets årskonference 2023, som afholdes den 11. og 12 oktober i konferencehuset Odeon i Odense.

Herunder finder du tilmeldingslink – tryk på den blå bjælke. Priser findes ligeledes herunder, hvor du også kan se vejledning til at ændre din tilmelding indtil den 21. september.

Tilmelding til E-sundhedsobservatoriets årskonference 2023

Nogen deltagere oplever problemer med tilmelding fra Mac via Safari. Oplever du problemer, så forsøg i stedet at anvende Chrome


Se vejledning til at ændre tilmeldingen (navn, titel, mail, parallelspor, festmiddag mv.) her

Bemærk at deadline for ændring af parallelspor er den 21. september.

Hvis du har nogen kosthensyn fx fødevareallergi eller er du vegetar, bedes du registrere kosthensynet her

Tilmeldingen er bindende, hvilket betyder, at man ikke kan få penge tilbage fra tilmeldingen, men bliver man forhindret i at deltage, kan man sende en kollega inden for samme organisation.

Pris for konferencedeltagelse:

8.625 kr. inkl moms
Festmiddagen er inkluderet, men man skal stadig vælge den til eller fra af hensyn til forplejningen.

Kurset er godkendt som efteruddannelse for Praktiserende læger
Kurset har aktivitetsnummer: 2023-1075
Kurset er godkendt til 1,5 dags efteruddannelseshonorar a 4000 kr., 2 dages kursusafgift a maks. 2800 kr. og transportudgift maks. 1500 kr. Hvis kurset er gratis, kan man kun bruge kursusafgiften til forplejning og evt. overnatning.
Her findes link til Guide til ansøgning om tilskud: https://www.laeger.dk/foreninger/plo-efteruddannelse/tilskud-fra-fonden/se-takster-og-soeg-tilskud/guide-til-ansoegning-om-tilskud/

Studerende på fuldtid på SU: 2.000 kr. inklusiv festmiddag
Send en mail til e-sundhedsobservatoriet@sdu.dk, hvis du er fuldtidsstuderende herunder navn på uddannelsessted og på uddannelsen. Du vil derefter modtage et link til tilmelding. Tilmeldingen er bindende, hvilket betyder, at man ikke kan få penge tilbage, men bliver man forhindret i at deltage, kan man sende en medstuderende. Der er et begrænset antal pladser til studerende.